Køb af en hvalp

Når man køber hvalp af mig, får man ikke lov til at bestemme, hvilken hvalp man vil købe. Jeg går rigtig meget op i at hvalp, familie og aktiviteter skal passe sammen.

Man er velkommen til at komme og besøge mig og fortælle, hvilken hvalp man godt kunne tænke sig, men det er ikke sikkert det bliver den i sidste ende. Man må selvfølgelig gerne vælge om man vil have en tæve eller en hanhund og det vil jeg respektere. HUSK, man må aldrig vælge hvalp ud fra farve. Det skal være et perfekt match for begge parter.

Hvis man er interesseret i en af mine hvalpe, så skriv en mail til mig. Jeg vil gerne vide:

1. Noget om dig/jer/familien.

2. Hvor meget erfaring har i med hunde?

3. Hvad skal den bruges til?

En Aussie er en energisk race, som kræver en del plads, frilufts liv og aktivitet. Til gengæld er den også verdens bedste familiehund, hvis den bliver stimuleret korrekt. Den vil lige så gerne ligge i sofaen og blive nusset.

Mine hvalpe er med DKK stambog og de bliver tjekket af en dyrlæge inden de forlader mig. Her bliver de øjenlyst, chippet, får ormekur, samt den første vaccination og det hele bliver anført i deres sundhedsbog som ny ejer får med. Der vil også medfølge en hvalpepakke med noget foder, så de bliver på den samme slags hvalpefoder. Det kan være ret stressende at forlade sine trygge rammer og stifte ny familie, så der må ikke ændres på foderet de første måneder.

I uge 6-7 vil jeg stille og roligt begynde at matche hvalp og familie, så man stadig har tid til at komme og besøge sit nye familiemedlem i trygge rammer, inden den kan hentes hjem. På afleveringsdagen gennemgår vi alle papirerne, de sidste penge bliver betalt og I kan stille alle de spørgsmål der nu måtte være, når man er ny ejer af hvalp.

Jeg vil altid stå til rådighed med hjælp til jeres nye familiemedlem. Uanset hvor mange hvalpe jeg har avlet, så fylder de i mit hjerte🐶❤️